Word ook school


Beautyblue werkt al vele jaren nauw samen met o.a. De Schoonheidsschool, het Centrum voor Avondonderwijs, NHBO, Esthesia en Amua, de belangrijkste opleidingsverstrekkers van Belgiƫ en Nederland op het gebied van Beauty, Wellness, Fashion en Lifestyle.

Alle studentenmateriaal dat wordt aangeboden op Beautyblue wordt samengesteld door de docenten van deze scholen in samenwerking met enkel de allerbeste leveranciers van de Benelux. Op deze manier wordt de kwaliteit van de pakketten gegarandeerd en is de inhoud van elk pakket perfect afgestemd op de opleiding.

Wij bieden jou

  • Online kennis:
    We hebben jarenlange ervaring in het online aanbieden van studentenmateriaal aan scholen. Zo beschikken we over een enorme online kennis die we ook kunnen inzetten voor jouw school.
  • Kwaliteit
    Beautyblue gegarandeert je een foutloos online proces met enkel kwalitatieve producten geleverd door de beste leveranciers.

Hoe werkt het?

Heb je zelf een school of bied je zelf opleidingen aan en wil je graag gebruik maken van het online platform van Beautyblue om studentenmateriaal aan te bieden? Neem dan contact op met school@beautyblue.nl