search
search
FAQ's


Is de aankoop van een studentenpakket voor mijn opleiding aan De NHBO verplicht?

Volg je een opleiding aan De NHBO? Voor het merendeel van de cursussen moet je over praktijkmateriaal beschikken om de lessen optimaal te kunnen volgen. De pakketten op Schoonheidshandel.com zijn samengesteld door de vakdocenten en bevatten alles wat je nodig hebt om deel te nemen aan jouw cursus. Na het voltooien van jouw inschrijving aan De NHBO ontvang je een bevestigingsbrief met daarin alle praktische informatie over het verloop van jouw lessen.

Waarom moet ik een pakket kopen? Stelt de school geen materialen ter beschikking?

De opleidingen die je volgt aan De NHBO gaan door in professioneel uitgeruste lokalen, die over heel wat materialen, behandeltafels, -stoelen, toestellen en testers beschikken. Om hygiënische redenen is het voor heel wat opleidingen echter aangewezen om ook over persoonlijk materiaal te beschikken. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag!

Ik weet niet welk pakket ik moet kiezen.

Voor de meeste opleidingen zijn er verschillende pakketten beschikbaar van verschillende leveranciers. Elk pakket is voldoende om de opleiding aan De NHBO af te ronden, ook een standaardpakket. Wil je nadien echter graag als zelfstandige aan de slag of bezit je graag meer producten en toestellen om je zo optimaal mogelijk voor te bereiden op je (nieuwe) carrière? Dan raden wij je aan om voor het professionele pakket te kiezen. Alle leveranciers waar Schoonheidshandel.com mee samenwerkt zijn professionele partijen met een uitstekende service.

Ik heb al een basiscursus gevolgd bij De NHBO en wil nu een vervolgopleiding starten. Bestaat er een uitbreidingspakket?

Elk basispakket kan uiteraard uitgebreid worden bij inschrijving voor een vervolgopleiding. Wij bekijken graag met jou welke materialen je al in je bezit hebt en hoe we jouw pakket helemaal kunnen aanvullen. We raden jou aan om hiervoor contact op te nemen via het contactformulier of op het nummer 03/292 33 37.

Bestaat de mogelijkheid om een of meerdere producten apart aan te kopen?

Schoonheidshandel.com voorziet in eerste instantie kant-en-klare studentenpakketten.

Hoe weet ik dat de producten in mijn pakket kwaliteitsvol zijn?

Schoonheidshandel.com werkt uitsluitend samen met de beste leveranciers. De producten die je via Schoonheidshandel.com aankoopt, worden samengesteld door een professioneel team vakspecialisten, die kunnen beroepen op jarenlange ervaring. Bovendien wordt de inhoud van de pakketten opgevolgd door het opleidingsteam van De NHBO en werken we uitsluitend met producten die bestemd zijn voor professionele doeleinden. Je kan er dus vanop aan dat jouw producten van topkwaliteit zijn!

Moet ik mijn pakket afhalen of kan dit ook naar mij thuis worden opgestuurd? Wat is de meerkost bij de laatste optie?

Het pakket wordt naar jou thuis gestuurd. De verzending is gratis. Bij het invoeren van je bestelling, kan je een leveringsadres opgeven.

Binnen welke leveringstermijn mag ik mijn pakket verwachten?

Schoonheidshandel.com werkt samen met verschillende leveranciers. De levertijd is dan ook afhankelijk van de leverancier van jouw pakket. Per pakket wordt dit steeds vermeld op de site. De levertijd begint te lopen vanaf het moment dat Schoonheidshandel.com jouw betaling ontvangen heeft.

Kan ik een factuur krijgen?

Jouw factuur wordt je automatisch toegestuurd samen met je pakket.

Kan ik mijn pakket terugsturen wanneer een cursus niet doorgaat?

Omwille van hygiënische redenen kunnen pakketten in regel niet teruggenomen worden. Indien de pakketten echter ongeopend zijn, laten sommige leveranciers dit wel toe. Raadpleeg dus steeds de verkoopsvoorwaarden van de betrokken leverancier van jouw pakket.

Zijn de prijzen inclusief of exclusief BTW?

Alle prijzen zijn inclusief BTW.sync_alt