search
search


Beautyblue

Kwaliteitsproducten aan scherpe prijzen!

Wij werken al vele jaren nauw samen met NHBO, de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen en Nederland op het gebied van beauty, wellness en fashion. De pakketten die je bij ons aankoopt zijn speciaal samengesteld door de docenten van De NHBO en worden geleverd door de beste leveranciers. Alle lesgevers aan dit gerenommeerd instituut zijn jarenlang actief in de praktijk. Op deze manier is de inhoud van elk pakket steeds perfect afgestemd op jouw opleiding, én op je toekomstige carrière.

Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne, en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag!

Om een opleiding aan De NHBO af te ronden volstaat een standaardpakket. Wil je nadien echter graag als zelfstandige aan de slag of bezit je graag meer producten en toestellen om je zo optimaal mogelijk voor te bereiden op je (nieuwe) carrière? Dan raden wij je aan om voor het professionele pakket te kiezen.

Dankzij onze uitgebreide ervaring in de verkoop van beauty, make-up, hair, nails, fashion en massage kan je als student volledig op onze expertise vertrouwen. De aankoop van een pakket bij Schoonheidshandel.com garandeert je een uitstekende kwaliteit en een investering in je toekomst. Met de juiste producten en materialen lever je immers het beste werk af. Heb je specifieke vragen? Onze medewerkers helpen je graag verder.
sync_alt